PLV automàtic

 

Una de les novetats de Hispack és el Smarty Display, un PLV automàtic. Es tracta d’un expositor de cartró que gràcies a un mecanisme summament innovador permet que el PLV estigui muntat en 3 segons, sense més complicacions.

Aquesta nova solució de comunicació en el punt de venda està especialment pensada per a les marques de gran consum que porten a terme accions especials a les seves botigues o en altres establiments. També està pensat per a aquelles marques que necessiten distribuir a la seva xarxa de punts de venda elements de comunicació d’alta efectivitat i fàcil transport, sense necessitat de contractar muntatge extern.

 

Pots amb textures

Aquí teniu un exemple de pots que es poden imprimir amb textures, com són gotes d’aigua, el sucre, tenen el relleu corresponent a la textura, hi han molts tipus de textures que es poden representar. Aquest pots hi han diferents tamanys, que poden contenir des de bombons o qualsevol altre cosa. Ideal per promocionar coses o fer regals d’empresa.
La forma cilíndrica dels tubs és la millor manera de guardar les seves obres d’art, plànols, dibuixos, cartells i tots aquells productes que no es poden plegar. Contenidor dissenyat per embalar els seus productes en la forma més original.

Publicitat inflable

El dia 17 de maig del 2012 vaig anar al Hispack i vaig trobar productes interessants per promocionar els vostres negocis, com la publicitat inflable amb la forma que li vulguis donar. Aquest producte el podeu fer servir des de, per promocionar els vostres productes, felicitar el nadal …