Pots amb textures

Aquí teniu un exemple de pots que es poden imprimir amb textures, com són gotes d’aigua, el sucre, tenen el relleu corresponent a la textura, hi han molts tipus de textures que es poden representar. Aquest pots hi han diferents tamanys, que poden contenir des de bombons o qualsevol altre cosa. Ideal per promocionar coses o fer regals d’empresa.
La forma cilíndrica dels tubs és la millor manera de guardar les seves obres d’art, plànols, dibuixos, cartells i tots aquells productes que no es poden plegar. Contenidor dissenyat per embalar els seus productes en la forma més original.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>