PLV automàtic

 

Una de les novetats de Hispack és el Smarty Display, un PLV automàtic. Es tracta d’un expositor de cartró que gràcies a un mecanisme summament innovador permet que el PLV estigui muntat en 3 segons, sense més complicacions.

Aquesta nova solució de comunicació en el punt de venda està especialment pensada per a les marques de gran consum que porten a terme accions especials a les seves botigues o en altres establiments. També està pensat per a aquelles marques que necessiten distribuir a la seva xarxa de punts de venda elements de comunicació d’alta efectivitat i fàcil transport, sense necessitat de contractar muntatge extern.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>